Вівсяне печиво: рецепт на маслі з шоколадом, яке не твердіє з часом

Time to cook 20 хв готування Time to prepare 10 хв пiдготовки Portions 12 порцiй
Вівсяне печиво готується з основних продуктів, які завжди є під рукою, і це одна з багатьох причин, чому воно було таким популярним протягом багатьох років.

Хоч воно може виглядати не так захопливо, як печиво з шоколадною крихтою, глазуроване чи багтошарове із начинкою, це печиво має класичну, ситну текстуру та неймовірну глибину смаку, насичену коричневим цукром, ваніллю та вершковим маслом. Їх також легко приготувати, вони виготовляються з простих інгредієнтів, які легко знайти, і ідеально підходять як для початківців, так і для досвідчених пекарів.

Порцій12
Енергетична цінність404 ккал
Бiлки5.8 г
Жири17.9 г
Вуглеводи57 г
Health Score Недостатній рівень

Приготування

Крок 1

Збийте масло в мисці стаціонарного міксера (або за допомогою електричного міксера) протягом приблизно 30 секунд. Додайте цукор і збивайте до легкості та пишності (за потреби зупиніться, щоб зішкребти стінки та дно миски).  Додавайте яйця по одному, збиваючи до поєднання. 

Крок 2

Додайте ванільний екстракт і перемішайте. В окремій мисці збийте вінчиком борошно, кукурудзяний крохмаль, харчову соду, сіль і корицю. Поступово додавайте борошняну суміш до масляної суміші, поки все повністю не з'єднається. Обов'язково зішкребіть стінки та дно миски, щоб інгредієнти добре перемішалися. 

Крок 3

Поступово вмішайте вівсяні пластівці до повного з'єднання. Якщо використовуєте родзинки або шоколадні дропси, додайте їх на цьому етапі.