Вівсяне печиво: рецепт на маслі з шоколадом, яке не твердіє з часом
Хоч воно може виглядати не так захопливо, як печиво з шоколадною крихтою, глазуроване чи багтошарове із начинкою, це печиво має класичну, ситну текстуру та неймовірну глибину смаку, насичену коричневим цукром, ваніллю та вершковим маслом. Їх також легко приготувати, вони виготовляються з простих інгредієнтів, які легко знайти, і ідеально підходять як для початківців, так і для досвідчених пекарів.
Інгредiєнти:
Приготування
Збийте масло в мисці стаціонарного міксера (або за допомогою електричного міксера) протягом приблизно 30 секунд. Додайте цукор і збивайте до легкості та пишності (за потреби зупиніться, щоб зішкребти стінки та дно миски). Додавайте яйця по одному, збиваючи до поєднання.
Додайте ванільний екстракт і перемішайте. В окремій мисці збийте вінчиком борошно, кукурудзяний крохмаль, харчову соду, сіль і корицю. Поступово додавайте борошняну суміш до масляної суміші, поки все повністю не з'єднається. Обов'язково зішкребіть стінки та дно миски, щоб інгредієнти добре перемішалися.
Поступово вмішайте вівсяні пластівці до повного з'єднання. Якщо використовуєте родзинки або шоколадні дропси, додайте їх на цьому етапі.