З індійськими прянощами: рецепт картоплі в мундирах з йогуртом та томатом
Ви просто не можете помилитися з картоплею на обід. Вона ситна, дешева і так легко готується. До речі, аерогриль чудово підходить для отримання надзвичайно хрусткої шкірки та пухкої середини, а також економить багато часу. Смачно приправлена спеціями та багатошаровими ароматами в індійському стилі, картопля в мундирі не схожа на жодну іншу. Вам захочеться їсти її знову і знову. Авторкою рецепта стала "Королева картоплі" та авторка книг і рецептів Поппі О'Тул.
Якщо у вас немає якогось з інгредієнтів, не панікуйте, адже ви можете замінити спеції/начинки на ті, що є у вас вдома, проте кулінарка вважає це поєднання спецій найсмачнішим. Якщо ви не любите гострого, просто додайте більше грецького йогурту та огірків, а потім зменшіть кількість порошку чилі. А от шанувальники вогню в роті можуть класти ще більше улюблених гострих прянощів. В оригінальному варіанті використовується насіння чорнушки, але ви можете взяти інше улюблене, або наше пропозицію - льон.
Інгредiєнти для картоплі
Інгредiєнти для подачі
Приготування
Розтопіть масло на сковороді на середньому вогні і обсмажте нарізану цибулю протягом 3-4 хвилин, доки вона не почне готуватися і не набуде кольору. Додайте імбир і часник, залиште до появи аромату і додайте спеції та насіння чорнушки. Тушкуйте спеції кілька хвилин, поки виймайте середину картоплі в мундирі та додайте зварену м'якоть у сковорідку. Розітріть її з цибулевою сумішшю та зачерпніть назад у видовбану картоплину.
Наріжте помідор і огірок дрібними кубиками та посоліть. Змішайте йогурт з подрібненою коріандром і добре посоліть та поперчіть. Подавайте картоплю з начинкою, политу йогуртом, манговим чатні, помідорами та огірками.