Пікантне веганське рагу в мультиварці: страва, що сподобається і любителям м'яса
Інгредiєнти:
Приготування
Виберіть налаштування високої температури та дайте попередньо нагрітися вашій мультиварці. Додайте в чашу олії; нагрійте до появи аромату, приблизно 1 хвилину.
Додайте пастернак, цибулю, часник; смажте, час від часу помішуючи, поки овочі просто не розм’якшаться, приблизно 5 хвилин.
Перемішайте кмин, орегано та порошок чилі в цибульну суміш; варіть, не заважаючи, протягом 1 хвилини. Додайте квасолю, бульйон і сіль. Накрийте чашу скороварки кришкою. Виберіть параметр ручної скороварки та випустіть пару. Виберіть високий тиск на 10 хвилин. (Перед початком готування знадобиться від 5 до 15 хвилин, щоб плита досягла потрібного тиску.) Дайте тиску природним чином знизитися протягом 10 хвилин. Обережно поверніть ручку випуску пари в положення Вентиляція та дайте парі повністю вийти. Вимкніть мультиварку.
Обережно перемістіть 1 чашку страви в кухонний комбайн; подрібніть до рівномірного пюре 4-5 разів. Поверніться в мультиварку. Розкладіть рагу рівномірно в шість мисок. Рівномірно посипте кінзою і цибулею; подавайте з гострим соусом, сиром і сметаною за бажанням.