Швидко й чисто: рецепт вечері із курячого стегна із кускусом та капустою кале
Шматок м'яса та каша — звучить мінімалістично та трохи нудно. Однак, врахуйте, що ця каша — кускус, який доповнений шпинатом, і приготований до ідеальної консистенції. Поруч із ним на тарілці золотистий та соковитий шматочок курячого стегна. Ідеальне корисне поєднання зі шпинатом.
Інгредiєнти:
Приготування
У невеликій мисці змішати чебрець, кмин, сіль і перець. Посипте курку з обох боків половиною суміші спецій.
Нагріти 1 столову ложку олії у великій важкій сковороді, наприклад, чавунній, на середньому вогні. Додати курку і смажити до золотистої скоринки, по 2-3 хвилини з кожного боку. Перекласти на тарілку.
Додати в сковороду решту 1 столову ложку олії та цибулю; готувати, часто помішуючи, поки цибуля не почне розм'якшуватися, 2-4 хвилини. Додати кускус і часник; готувати, часто помішуючи, поки кускус злегка не підсмажиться, 1-2 хвилини. Додати капусту і решту суміші спецій; готувати, помішуючи, поки капуста не почне в'янути, 1-2 хвилини.
Влити бульйон і сік, що виділився з курки, а потім викласти курку в кускус. Зменшити вогонь до середнього, накрити кришкою і готувати, доки курка не звариться, а кускус не стане м'яким, 10-12 хвилин.