Томатна бурата: рецепт оригінальної овочевої закуски з домашніх помідорів
Простий, приголомшливий і надзвичайно смачний спосіб максимально використати сезонні помідори. Тут вершковий та свіжий сир ідеально поєднується із соковитим томатом та трав'яно-горіховим песто. Страва, варта ресторану, може швидко опинитися на вашому столі. Рецептом поділилася фуд-блогерка Еліc в Інстаграм. Елегантна, свіжа і така, що тане в роті закуска, що ідеально підходить для літа
Інгредiєнти:
Приготування
Почніть з песто: змішайте кедрові горіхи, пармезан, часник, базилік, оливкову олію, сіль і перець до однорідної маси. Відставити в сторону. Злегка надрізати шкірку помідора, потім занурити його в киплячу воду на 2 хвилини. Потім занурити в крижану ванну і зняти шкірку. Зробіть надріз в задній частині помідора, намажте трохи песто зсередини і акуратно всуньте бурату.
Покладіть трохи песто на тарілку, переверніть фарширований помідор, додайте крапельку оливкової олії та дрібку флер де сел... і негайно насолоджуйтеся.