Томатна бурата: рецепт оригінальної овочевої закуски з домашніх помідорів

Time to cook 15 хв готування Time to prepare 5 хв пiдготовки Portions 2 порцiї
Томатна бурата: рецепт оригінальної овочевої закуски з домашніх помідорів Inst @lacuisinede.mimi
Томат з песто, пармезаном,буратою та кедровими горішками готується у французькому стилі тромплей. Вразьте гостей цією вишуканою стравою.

Простий, приголомшливий і надзвичайно смачний спосіб максимально використати сезонні помідори. Тут вершковий та свіжий сир ідеально поєднується із соковитим томатом та трав'яно-горіховим песто. Страва, варта ресторану, може швидко опинитися на вашому столі. Рецептом поділилася фуд-блогерка Еліc в Інстаграм. Елегантна, свіжа і така, що тане в роті закуска, що ідеально підходить для літа

Порцій2
Енергетична цінність508 ккал
Бiлки21.9 г
Жири42.2 г
Вуглеводи10.1 г
Health Score Достатній рівень

Інгредiєнти:

Бурата 1 шт.
Сіль 1 щіпка
Часник 1 зубчик
Сіль за смаком
Чорний перець за смаком

Приготування

Крок 1

Почніть з песто: змішайте кедрові горіхи, пармезан, часник, базилік, оливкову олію, сіль і перець до однорідної маси. Відставити в сторону. Злегка надрізати шкірку помідора, потім занурити його в киплячу воду на 2 хвилини. Потім занурити в крижану ванну і зняти шкірку. Зробіть надріз в задній частині помідора, намажте трохи песто зсередини і акуратно всуньте бурату.

Крок 2

Покладіть трохи песто на тарілку, переверніть фарширований помідор, додайте крапельку оливкової олії та дрібку флер де сел... і негайно насолоджуйтеся.

Для осіннього настрою: простий грибний крем-суп
Для осіннього настрою: простий грибний крем-суп
Time to cook 45 хв
Перші страви
Суп-пюре з цибулі порею: зігрівальний ефект для осінніх днів
Суп-пюре з цибулі порею: зігрівальний ефект для осінніх днів
Time to cook 40 хв
Супи
Фромаж форте: ідеальна намазка на хліб із залишків твердого сиру
Фромаж форте: ідеальна намазка на хліб із залишків твердого сиру
Time to cook 5 хв
Канапе
Класична французька паска з благородними нотами рому, цитрусових і ванілі
Класична французька паска з благородними нотами рому, цитрусових і ванілі
Time to cook 40 хв
Великдень
Шоколадні макарони: простий рецепт удома
Шоколадні макарони: простий рецепт удома
Time to cook 30 хв
Печиво
Замість валентинки. Мигдальний круасан за найпростішим рецептом
Замість валентинки. Мигдальний круасан за найпростішим рецептом
Time to cook 18 хв
Шкільні ланчі
Хрустка, ніжна, вершкова: картопля по-французьки, що не поступається стейку
Хрустка, ніжна, вершкова: картопля по-французьки, що не поступається стейку
Time to cook 20 хв
Картопля
Яблучний пиріг-невидимка: французький секрет десерту без шкоди для фігури
Яблучний пиріг-невидимка: французький секрет десерту без шкоди для фігури
Time to cook 30 хв
Пироги
Французька осінь та зима: рецепт тарта із хурмою для домашнього десерта
Французька осінь та зима: рецепт тарта із хурмою для домашнього десерта
Time to cook 3 год 10 хв
Десерти
Французький настрій у келиху: рецепт коктейлю Монако в домашніх умовах
Французький настрій у келиху: рецепт коктейлю Монако в домашніх умовах
Time to cook 10 хв
Коктейлі