Вівсяні батончики з яблуками: рецепт корисного десерту з низькою калорійністю
Батончики - це чудовий перекус протягом дня, однак в магазині вони повні трансжирів та цукру. Варто позбутися цих шкідливих речовин, та приготувати власні, бюджетні смаколики.
Щоб приготувати ці батончики, ви витратите лише 5 хвилин свого часу та 5 бюджетних продуктів. Вони виходять не сухими, соковитими, корисними та приємно жувальними. Полийте за бажанням шоколадом, додайте арахісову пасту, кокосову стружку, кунжут чи будь-що до смаку. Поекспериментуйте та отримайте корисний перекус на кожний день та насолоду від його користі.
Порцій6
Енергетична цінність272 ккал
Бiлки5.3 г
Жири8.3 г
Вуглеводи49.1 г
Health Score
Середній рівень
Інгредiєнти:
Пластівці вівсяні
160 г
Волоські горіхи
60 г
Родзинки
130 г
Яблуко
2 шт.
Кориця
1 ст. л.
Приготування
Крок 1
Додайте всі інгредієнти в кухонний комбайн і подрібніть. Перекладіть суміш у форму для випікання і добре притисніть, щоб вийшли батончики висотою 2 см.
Крок 2
Випікайте в духовці при 180С протягом 20-25 хвилин. Після готовності дістаньте з форми і дайте повністю охолонути на решітці для випікання. Нарізаємо на шматочки та насолоджуємося.