Запашний пиріг з яблуками, крем-сиром, горіхами та ромовою нотою
В Україні розпочався сезон яблук, тому із ведучими Іриною Хоменко і Денисом Мініним в ефірі каналу Дім, приготував ароматну випічку. Дізнавайтеся, як правильно готувати яблука для випічки та секрет посилення їхнього смаку. Записуйте рецепт і пробуйте приготувати пиріг вдома.
Інгредiєнти:
Приготування
Яблука почистити і натерти на тертці. Припустити на пательні, на розігрітому вершковому маслі. Додати тростинний цукор, помішуючи випарити зайву вологу. Влити ром, додати за смаком корицю і фламбувати яблука.
Крем-сир змішати з двома яєчними жовтками та ванільним цукром.
Форму змастити маслом. Викласти тісто, зверху крем-сир для посилення смаку і яблука. Накрити пиріг шаром розкачаного тіста. Змастити збитим яйцем і зробити проколи виделкою.
Запікати в духовці за температури 180 градусів. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою. За бажанням, подавати з медом. Приємного апетиту!