Без глютену. Грецький йогуртовий яблучний чізкейк з йогуртом
Легкий і повітряний десерт стане ідеальним вибором для тих, хто дотримується безглютенової дієти і шукає щось смачне та корисне.
Інгредiєнти:
Приготування
У велику миску додайте йогурт, а потім збийте яйця, поки тісто не стане шовковисто-гладким. Потім просійте борошно з кореня аррорута і перемішайте. Потім змішайте 1/4 склянки гранульованого підсолоджувача, ваніль, дрібку солі до однорідної маси. Вилийте це тісто в каструлю.
У невеликій мисці змішайте шматочки яблук з 1 ч. л. кориці та 1 ст. л. цукру, щоб покрити все. Акуратно викладіть скибочки яблук поверх пирога. Випікайте пиріг протягом 1 години - він підніметься і стане золотисто-коричневим. Дайте пирогу здутися, застигнути і охолонути на столі протягом 30-40 хвилин. Потім поставте в холодильник для повного застигання на 2 години або на ніч. Наріжте і подавайте з рубаними горіхами пекан, медовою поливкою або збитими вершками!