Чурос в аерофритюрниці: простий рецепт улюблених солодких «огірків»
Інгредiєнти:
Приготування
Просіяти борошно. Нагрійте воду, молоко, масло, 1 столову ложку цукру і щіпку солі в каструлі на середньому вогні, поки масло не розтане. Додайте борошно і добре перемішайте на повільному вогні, поки під час помішування не утвориться кулька тіста, утворюючи білий шар на дні каструлі.
Зніміть каструлю з вогню і дайте вмісту трохи охолонути. Поступово вмішайте яйця в суміш ручним міксером.
Вилийте тісто в кондитерський мішок із великою зірчастою насадкою. Вистеліть кошик аерофритюрниці папером для випічки. Натягніть на нього смужки довжиною 8 см. Смужки тіста збризніть олією та випікайте в аерофритюрниці при 180 °C приблизно 12 хвилин.
Змішайте 2 столові ложки цукру з корицею. Після запікання змастіть чуррос розтопленим маслом і посипте сумішшю кориці та цукру. За бажанням подавайте їх з кремом з горіховою нугою.