Горіхово-яблучний рулет за 10 хвилин

Time to cook 20 хв готування Time to prepare 5 хв пiдготовки Portions 8 порцiй
Горіхово-яблучний рулет за 10 хвилин chocolate_chilli/instagram
У холодний осінній вечір цей рулет чудово поєднується з чашкою ароматного чаю.

Якщо у вас є всього 10 хвилин на приготування смачного десерту, цей горіхово-яблучний рулет - ідеальний варіант. Прості інгредієнти, швидкі кроки та результат, який потішить вас у холодний вечір. Хочете потішити близьких чимось домашнім і ароматним? Тоді цей рецепт для вас!

Порцій8
Енергетична цінність259 ккал
Бiлки6.3 г
Жири11.4 г
Вуглеводи35.3 г
Health Score Середній рівень

Інгредiєнти для тіста

Цукор 4 ст. л.

Інгредiєнти для

Яблуко 4 шт.
Цукор 2 ст. л.
Ванілін 1 щіпка

Приготування

Крок 1

Яблука натерти на крупній тертці, додати цукор, ванілін і подрібнені горіхи. Викласти суміш на деко, застелене папером для випічки, і розрівняти.

Крок 2

Збити білки з дрібкою солі до стійких піків (приблизно 1 хвилина). Жовтки збивати 1-2 хвилини, потім додати цукор і продовжити збивати ще 1-2 хвилини. Поступово вмішати борошно з розпушувачем, а потім акуратно додати збиті білки. Викласти тісто на яблучно-горіхову начинку і розрівняти .

Крок 3

Випікати за температури 180°C близько 15 хвилин. Готовий бісквіт перевернути на чистий рушник, начинкою догори. Швидко зняти папір для випічки і згорнути в рулет, допомагаючи собі рушником (або без нього, як зручніше). Залишити остигати.