Горіхово-яблучний рулет за 10 хвилин
Якщо у вас є всього 10 хвилин на приготування смачного десерту, цей горіхово-яблучний рулет - ідеальний варіант. Прості інгредієнти, швидкі кроки та результат, який потішить вас у холодний вечір. Хочете потішити близьких чимось домашнім і ароматним? Тоді цей рецепт для вас!
Приготування
Яблука натерти на крупній тертці, додати цукор, ванілін і подрібнені горіхи. Викласти суміш на деко, застелене папером для випічки, і розрівняти.
Збити білки з дрібкою солі до стійких піків (приблизно 1 хвилина). Жовтки збивати 1-2 хвилини, потім додати цукор і продовжити збивати ще 1-2 хвилини. Поступово вмішати борошно з розпушувачем, а потім акуратно додати збиті білки. Викласти тісто на яблучно-горіхову начинку і розрівняти .
Випікати за температури 180°C близько 15 хвилин. Готовий бісквіт перевернути на чистий рушник, начинкою догори. Швидко зняти папір для випічки і згорнути в рулет, допомагаючи собі рушником (або без нього, як зручніше). Залишити остигати.