Хрусткі піти з бараниною на грилі: рецепт з крес-салатом з редискою
Соковита, жирна баранина потребує свіжого, яскравого акценту, тому до неї подається салат із трьох видів редиски(якщо маєте), заплутаних у купі перцевого крес-салату. Поєднання заправляється лимонним соком, оливковою олією, сіллю та перцем.
Інгредiєнти для Соус
Інгредiєнти для основи
Приготування
Змішайте всі інгредієнти в невеликій мисці. Відставте в сторону.
У середній мисці змішайте баранину, цибулю, петрушку, м'яту, заатар, олію, сіль, перець і часник. Добре перемішайте руками, щоб все з'єдналося. Розподіліть чверть баранячої суміші тонким шаром на внутрішній поверхні однієї половини лаваша (найкраще для цього підходять руки; розподіляйте до самого краю). Накрийте баранину другою половиною лаваша. Повторіть процес з рештою баранячого фаршу і рештою 3 піт.
Викладіть начинені піти на змащену олією решітку гриля. Накрийте кришкою і смажте на грилі, поки лаваші не підсмажаться, а м'ясо не пропечеться, 4-5 хвилин, перевертаючи один раз на половині часу приготування. Наріжте пластинками.
Змішайте крес-салат і редис у великій мисці. Полийте олією та лимонним соком, посипте сіллю та перцем, обережно перемішайте, щоб все покрилося. Подавайте салат з пітами та соусом.