Ідеальний гуляш із курячих сердець: незрівняно просто і смачно

Time to cook 20 хв готування Time to prepare 20 хв пiдготовки Portions 4 порцiї
Ця ароматна страва з субродуктів виходить дуже смачною, зігріваючою і до того ж корисною. Ця справжня знахідка для завантажених буднів.

Існує багато способів приготування курячих сердечок, пропонуємо один із найпростіших. Гуляш з курячих сердець — це проста, але дуже смачна й ситна страва, яка ідеально підійде для сімейного обіду чи вечері. Готується легко з доступних інгредієнтів. Це чудова підлива до картоплі, гречки, макаронів або рису. Втім, смакуватиме вона й просто з хлібом, салатом, квашеними чи маринованими огірками.

Попри простоту і відносну бюджетність, такий гуляш ще й і корисний. Основа страви — курячі серця, а вони дуже поживні та містять достатню кількість білка, цинку, міді, заліза та вітамінів групи В у кожній порції. Вживання різноманітних продуктів, багатих на залізо, включаючи курячі сердечка, є одним із найкращих способів забезпечити свої потреби для захисту від його дефіциту. Крім того, продукти з високим вмістом білка, такі як курячі серця, також можуть збільшити ріст м'язів та силу в поєднанні з силовими тренуваннями. Деякі дослідження також показують, що збільшення споживання білка може допомогти регулювати апетит, зменшити тягу до їжі та посилити відчуття ситості, що може бути корисним для схуднення.

Порцій4
Енергетична цінність372 ккал
Бiлки29.6 г
Жири21.6 г
Вуглеводи14.6 г
Health Score Достатній рівень

Інгредiєнти:

Морква 1 шт.
Сметана 100 мл
Вода 150 мл
Сіль за смаком
Орегано за смаком

Приготування

Крок 1

В розігріту сковороду засипаємо натерту моркву та нарізану дрібно цибулю, обсмажуємо декілька хвилин. Засипаємо курячі сердечка, перемішуємо. Додаємо сметану, томатну пасту, сіль, орегано, воду та борошно, гарно перемішуємо. 

Крок 2

Накриваємо кришкою та тушкуємо 15-20 хвилин. Додаємо подрібнену зелень та подаємо до столу

Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. NV не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. NV також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.

Тушкована печінка кролика у винному соусі з полентою: гастрономічний сюрприз
Тушкована печінка кролика у винному соусі з полентою: гастрономічний сюрприз
Time to cook 30 хв
Страви з печінки
Справжня ніжність: тушковані курячі сердечка, що тануть у роті
Справжня ніжність: тушковані курячі сердечка, що тануть у роті
Time to cook 1 год
Страви з субпродуктів
Печінкові «деруни» до святкового столу: простий і ситний рецепт закуски
Печінкові «деруни» до святкового столу: простий і ситний рецепт закуски
Time to cook 20 хв
Страви з печінки
Печінковий торт від шефа Володимира Ярославського - простий рецепт до особливого свята
Печінковий торт від шефа Володимира Ярославського - простий рецепт до особливого свята
Time to cook 30 хв
Курка
Рецепт розсольника з субпродуктами та білими грибами
Рецепт розсольника з субпродуктами та білими грибами
Time to cook 45 хв
Супи
Рецепт курячої печінки з гранатом
Рецепт курячої печінки з гранатом
Time to cook 20 хв
Страви з печінки
Рецепт курячої печінки з карамелізованими яблуками: неймовірне поєднання
Рецепт курячої печінки з карамелізованими яблуками: неймовірне поєднання
Time to cook 10 хв
Страви з печінки
Святковий салат Соняшник: з секретним інгредієнтом
Святковий салат Соняшник: з секретним інгредієнтом
Time to cook 20 хв
Салати
Парфе з курячої печінки з карамелізованою айвою
Парфе з курячої печінки з карамелізованою айвою
Time to cook 1 год
Страви з печінки
Домашній печінковий паштет із ягідним конфітюром: ніжний смак і користь в одній страві
Домашній печінковий паштет із ягідним конфітюром: ніжний смак і користь в одній страві
Time to cook 1 год 20 хв
М'ясні паштети