Оригінальний та простий. Запашний суп з сиром та ковбасою
Цей суп простий у приготуванні, адже вам треба лише одна каструля, щоб поєднати та зварити усі інгредієнти. Для насиченого цікавого смаку можна поєднати кілька видів вашого улюбленого сиру - головне, щоб він добре плавився. За бажанням до супу можна додати макарони або картоплю, а також взяти помідори у власному соці, нарізані шматочками. Подавати такий суп краще зі свіжим хлібом або грінками з часником.
Інгредiєнти:
Приготування
Помістіть ковбасу, селеру, моркву та цибулю в глибоку каструлю. Готуйте на середньому вогні та помішуйте, поки ковбаса не підрум’яниться, а овочі не стануть м’якими, 7–9 хвилин. Додайте часник і готуйте до появи аромату приблизно 1 хвилину.
Додайте борошно і мішайте до тих пір, поки добре не з’єднається. Влийте курячий бульйон. Варіть 1 хвилину. Додайте помідори та італійську приправу; доведіть до кипіння.
Зменшіть вогонь, додайте сир і тушкуйте 5 хвилин. Додайте вершки; варіть і помішуйте ще 5 хвилин. Додайте шпинат. Приправте сіллю і перцем.