Пікаронес: рецепт габузових смажених пончиків з Перу

Time to cook 2 год готування Time to prepare 30 хв пiдготовки Portions 27 порцiй
Пікаронес: рецепт габузових смажених пончиків з Перу Inst @marianapostres01
Пікарони, або перуанські пончики, - це типовий перуанський десерт, який такий же смачний, як і американські пончики, але простіший у приготуванні. Такі пікаронес легко приготувати, і вони легко спокусять вас з'їсти їх усі.

Пікаронес, або перуанські пончики, — це типовий перуанський десерт, який такий же смачний, як і американські пончики, але простіший у приготуванні. Це традиційний рецепт пікаронесів, які легко приготувати, і які спокусять вас з'їсти їх усі. У цьому рецепті використовується мускатний гарбуз, але ви також можете використовувати гарбуз звичайний (який є частиною сімейства гарбузових) і батат. Насправді, суміш усіх трьох — це хороший спосіб змінити смаки. Це не можна назвати легким рецептом, але з невеликою увагою та певною практикою ви зможете приготувати смачні десерти, які супроводжують будь-яку перуанську страву, особливо антикучос де корасон.

Порцій27
Енергетична цінність114 ккал
Бiлки1.6 г
Жири0.2 г
Вуглеводи26.2 г
Health Score Викликає стривоженість

Інгредiєнти:

Цукор 1 ч.л.
Вода ¼ стакани
Аніс мелений ¼ ч.л.
Пиво 1 стакан
Вода 1 стакан

Приготування

Крок 1

Розчиніть цукор і дріжджі в теплій воді, використовуйте для цього невелику миску. У великій мисці змішайте кукурудзяне борошно, сіль, насіння анісу, 1 склянку борошна та пиво. Додайте дріжджову суміш і перемішайте. Додайте гарбуз або гарбузове пюре та 2 склянки борошна. Перемішайте, щоб утворилося м'яке тісто. Накрийте рушником і дайте суміші піднятися в теплому місці приблизно 2 години. Ви також можете дати суміші піднятися в холодильнику протягом 4-12 годин, якщо накрити її плівкою.  

Крок 2

Додайте інгредієнти для сиропу в каструлю і доведіть до кипіння на середньому вогні. Зменште вогонь до низького і залиште кип'ятитися на повільному вогні, поки через 15 хвилин або близько того не утвориться густий сироп. Зніміть каструлю з вогню. Розігрійте олію у казанку. Столовою ложкою викладайте тісто в гарячу олію і смажте до хрусткої золотистої скоринки. Викладіть на паперові рушники, щоб стекла зайва олія. Подавайте гарячими з гарячим сиропом.