Пиріжки з яблуками: рецепт на сирному тісті без дріжджів

Time to cook 30 хв готування Time to prepare 45 хв пiдготовки Portions 10 порцiй
Пухкі, сирні солодкі та пухнасті пиріжки - найкраще домашнє частування до чаю на подвір'ї.

Це дуже швидкий рецепт пиріжків з яблуками, на який вам знадобиться лише 30 хвилин. Порадуйте себе та своїх близьких домашньою ароматною випічкою.

Порцій10
Енергетична цінність247 ккал
Бiлки7.3 г
Жири8.7 г
Вуглеводи33.7 г
Health Score Недостатній рівень

Інгредiєнти для начинки

Яблуко 400 г
Цукор 4 ст. л.
Кориця 1 ч.л.
Цукрова пудра для посипання

Приготування

Крок 1

В мисці з'єднайте сир, яйце, цукор, олію, ванільний цукор, сіль, перемішайте. Всипте борошно з розпушувачем, замісіть м'яке тісто та розділіть його на 10 частин, кожну з яких скачайте в кульку, викладіть на присипану мукою обробну дошку та накрийте плівкою.

Крок 2

Для начинки яблука очистьте від шкірки, видаліть серцевину та наріжте їх дрібними кубиками. На сковороді розтопіть вершкове масло, додайте цукор та обсмажте суміш на середньому вогні до золотавого кольору. Потім додайте яблука й корицю та обсмажте ще, помішуючи до м'якості і бурштинового кольору яблук. Остудіть.  

Крок 3

На робочій поверхні, трохи присипаній борошном, розкачайте злегка кожну кульку тіста, викладіть на нього яблучну начинку, сформуйте пиріжок та покладіть на деко, застелене пергаментом. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 20–25 хвилин до золотавого кольору. Готові пиріжки присипте цукровою пудрою.