Пиріжки з яблуками: рецепт на сирному тісті без дріжджів
Це дуже швидкий рецепт пиріжків з яблуками, на який вам знадобиться лише 30 хвилин. Порадуйте себе та своїх близьких домашньою ароматною випічкою.
Інгредiєнти для тіста
Інгредiєнти для начинки
Приготування
В мисці з'єднайте сир, яйце, цукор, олію, ванільний цукор, сіль, перемішайте. Всипте борошно з розпушувачем, замісіть м'яке тісто та розділіть його на 10 частин, кожну з яких скачайте в кульку, викладіть на присипану мукою обробну дошку та накрийте плівкою.
Для начинки яблука очистьте від шкірки, видаліть серцевину та наріжте їх дрібними кубиками. На сковороді розтопіть вершкове масло, додайте цукор та обсмажте суміш на середньому вогні до золотавого кольору. Потім додайте яблука й корицю та обсмажте ще, помішуючи до м'якості і бурштинового кольору яблук. Остудіть.
На робочій поверхні, трохи присипаній борошном, розкачайте злегка кожну кульку тіста, викладіть на нього яблучну начинку, сформуйте пиріжок та покладіть на деко, застелене пергаментом. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 20–25 хвилин до золотавого кольору. Готові пиріжки присипте цукровою пудрою.