Ще більше заліза: рецепт зеленої вівсянки зі шпинатом та авокадо
Для цього рецепта використовуйте плющену вівсянку або пластівці, які готуються швидше. У першому варіанті ви отримаєте трошки більше користі від продукту, адже додаткова обробка вівсянки забирає деяку частку поживних речовин. Рецептом поділилася фуд-блогерка Вікторія в Інстаграм.
Інгредiєнти:
Приготування
Варимо порцію своєї улюбленої вівсянки за інструкцією на упаковці. Збиваємо 1/2 великого пучка шпинату блендером з невеликою кількістю теплої води до мусового стану.
Перемішуємо шпинат та готову кашу (можна додати пармезан). Для гуакамоле пів стиглого авокадо розминаємо виделкою, додаємо сіль, перець, декілька крапель соку лайма . Подаємо з яйцем пашот. Для цього в киплячій воді варіть його в мішечку чи ополонику рівно 6 хв. Прикрасьте усе меленим горішком (ідеально — фісташка).