Яйця, запечені з фетою: сніданок по-королівськи
Якщо вам кортить швидко приготувати страву посеред тижня або на бранч, цей рецепт запечених яєць з пряними томатами та фетою — саме те, що потрібно. Він наповнений смачними інгредієнтами, і до того ж, має ще кращий смак! Такий рецепт чудово підходить для сніданку, обіду або навіть вечері. Подавайте з підсмаженим лавашом або хрустким хлібом для занурення. Для більш ситної версії додавайте також нут і шпинат.
Інгредiєнти:
Приготування
Розігрійте духовку до 190ºC (170ºC з вентилятором) позначка 5. Розігрійте олію у великій сковороді на середньому вогні та смажте цибулю протягом 5 хвилин, до м'якості. Додайте часник, перець, каєнський перець та чилі і готуйте протягом 2 хвилин. Додайте помідори, цукор, нут та багато приправ. Готуйте на сильному вогні протягом 2 хвилин, поки злегка не загусне. Додайте шпинат і перемішайте, щоб він зів'яв.
Розділіть суміш між 4 невеликими жаротривкими формами. Зробіть декілька заглиблень в суміші кожної форми та розбийте туди яйця. Розкришіть зверху фету. Запікайте в духовці протягом 20 хвилин або поки яйця ледь не схопляться. Подавайте з хрустким хлібом, якщо бажаєте.