Грибний гуляш на тостах: рецепт бутербродів із карамелізованою цибулею та вершковими грибами на сніданок
Шанувальники сирних, вершкових та грибних страв тепер матимуть рецепт улюбленого сніданку. Тут солодка цибуля у поєднанні із рум'яними печерицями досягнули своєї ідеальної текстури на хрумких тостах.
Рецептом цих тостів із карамелізованою цибулею та грибами поділилася Гарнгі Агарвал, інстарам-блогерка про страви з індійської та корейської кухні.
Порцій4
Енергетична цінність128 ккал
Бiлки5.1 г
Жири7.4 г
Вуглеводи13.4 г
Health Score
Середній рівень
Інгредiєнти:
Масло вершкове 82%
2 ст. л.
Часник
5 зубчиків
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Печериці
15 шт.
Орегано сушене
2 ч.л.
Перець чилі сушений
3 ч.л.
Борошно пшеничне
1 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
2 ч.л.
Молоко
½ стакани
Сир твердий
за смаком
Коріандр мелений
за смаком
Тостовий хліб
4 скибочки
Приготування
Крок 1
Розтопіть вершкове масло на пательні та додайте туди подріблений часник, цибулю, гриби та спеції.
Крок 2
Перемішайте та смажте до повного золотого кольору. Покладіть борошно, перець та сіль. Знову перемішайте. Долийте молоко і насипте тертий дрібно сир.
Крок 3
Дайте протушкуватися разом і в кінці додайте трохи зелені. На смажений тост викладіть цей грибний гуляш і смакуйте на сніданок. Смачного!