Грибний гуляш на тостах: рецепт бутербродів із карамелізованою цибулею та вершковими грибами на сніданок

Time to cook 10 хв готування Time to prepare 5 хв пiдготовки Portions 4 порцiї
Грибний гуляш на тостах: рецепт бутербродів із карамелізованою цибулею та вершковими грибами на сніданок Скриншот
Шанувальники сирних, вершкових та грибних страв тепер матимуть рецепт улюбленого сніданку. Тут солодка цибуля у поєднанні із рум'яними печерицями досягнули своєї ідеальної текстури на хрумких тостах.

Рецептом цих тостів із карамелізованою цибулею та грибами поділилася Гарнгі Агарвал, інстарам-блогерка про страви з індійської та корейської кухні. 

Порцій4
Енергетична цінність128 ккал
Бiлки5.1 г
Жири7.4 г
Вуглеводи13.4 г
Health Score Середній рівень

Інгредiєнти:

Часник 5 зубчиків
Печериці 15 шт.
Сіль за смаком
Молоко ½ стакани
Сир твердий за смаком
Тостовий хліб 4 скибочки

Приготування

Крок 1

Розтопіть вершкове масло на пательні та додайте туди подріблений часник, цибулю, гриби та спеції. 

Крок 2

Перемішайте та смажте до повного золотого кольору. Покладіть борошно, перець та сіль. Знову перемішайте. Долийте молоко і насипте тертий дрібно сир. 

Крок 3

Дайте протушкуватися разом і в кінці додайте трохи зелені. На смажений тост викладіть цей грибний гуляш і смакуйте на сніданок. Смачного!