Сільський суп із фаршем і болгарським перцем: бюджетна страва з користю

Time to cook 40 хв готування Time to prepare 20 хв пiдготовки Portions 4 порцiї
Простий набір інгредієнтів, ароматна засмажка, ситний бульйон і яскраві овочі — усе, що потрібно, аби зігрітись і насититися. Цей суп легко готувати, а смакує він як у бабусі в селі.

Сільський суп із засмажкою з фаршу й болгарського перцю — це проста, ситна й дуже ароматна страва, яка чудово підходить для обіду в холодну пору року чи хоч щодня. Він нагадує борщ чи суп харчо, але має свій характер завдяки соковитому м’ясному фаршу й солодкому перцю. Він готується швидше за борщ, тому його легко додати в повсякденний раціон. Цей рецепт походить із сільської кухні, де готують просто, але щедро й з турботою. Основа — це овочевий бульйон, насичений ароматами смаженого м’яса, цибулі, моркви та болгарського перцю. Завдяки засмажці з фаршу страва стає поживною, а болгарський перець надає яскравого солодкого смаку й кольору. Особливо корисним та смачним такий суп буде влітку  — у пік сезону свіжих овочів.

Цей суп — джерело білка (завдяки фаршу), клітковини (овочі), вітамінів A та C (болгарський перець), а також заліза й інших мікроелементів. Він добре засвоюється, довго дарує відчуття ситості й чудово зігріває. Підходить як для дорослих, так і для дітей, особливо якщо уникати зайвої гостроти.

Порцій4
Енергетична цінність453 ккал
Бiлки32.8 г
Жири14.2 г
Вуглеводи48.2 г
Health Score Достатній рівень

Інгредiєнти для супу:

Морква 1 шт.
Вода 2 л
Сіль 1 ч.л.
Петрушка свіжа для посипання

Інгредiєнти для засмажки:

Часник 2 зубчики
Сіль за смаком

Приготування

Крок 1

У каструлю вливаємо олію та обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю. Додаємо моркву та картоплю, трішки обсмажуємо, вливаємо воду, накриваємо кришкою та варимо 25 хвилин.

Крок 2
На сковорідці обсмажуємо цибулю, потім додаємо перець та фарш. Наприкінці додаємо помідор, солимо та перчимо. Додаємо засмажку у каструлю, всипаємо вермішель та варимо на слабкому вогні 15 хвилин.
Крок 3

Наприкінці додаємо петрушку та базилік. Подаємо до столу. Смачного!

Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. NV не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. NV також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.