Сільський суп із фаршем і болгарським перцем: бюджетна страва з користю
Сільський суп із засмажкою з фаршу й болгарського перцю — це проста, ситна й дуже ароматна страва, яка чудово підходить для обіду в холодну пору року чи хоч щодня. Він нагадує борщ чи суп харчо, але має свій характер завдяки соковитому м’ясному фаршу й солодкому перцю. Він готується швидше за борщ, тому його легко додати в повсякденний раціон. Цей рецепт походить із сільської кухні, де готують просто, але щедро й з турботою. Основа — це овочевий бульйон, насичений ароматами смаженого м’яса, цибулі, моркви та болгарського перцю. Завдяки засмажці з фаршу страва стає поживною, а болгарський перець надає яскравого солодкого смаку й кольору. Особливо корисним та смачним такий суп буде влітку — у пік сезону свіжих овочів.
Цей суп — джерело білка (завдяки фаршу), клітковини (овочі), вітамінів A та C (болгарський перець), а також заліза й інших мікроелементів. Він добре засвоюється, довго дарує відчуття ситості й чудово зігріває. Підходить як для дорослих, так і для дітей, особливо якщо уникати зайвої гостроти.
Інгредiєнти для супу:
Інгредiєнти для засмажки:
Приготування
У каструлю вливаємо олію та обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю. Додаємо моркву та картоплю, трішки обсмажуємо, вливаємо воду, накриваємо кришкою та варимо 25 хвилин.
Наприкінці додаємо петрушку та базилік. Подаємо до столу. Смачного!
Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. NV не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. NV також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.