Ситний веганський суп. Рецепт мінестроне з нутом - готується за півгодини
Простий у приготуванні, він поєднує корисні інгредієнти та класичні італійські смаки, що обов'язково сподобається всій родині
Мінестроне - це італійський овочевий суп із додаванням квасолі та макаронів, що робить його повноцінною стравою. У цьому рецепті нут і ротіні надають супу насиченої текстури, а овочевий бульйон готується просто в процесі.
Інгредiєнти:
Приготування
Обсмажте часник і нарізану цибулю на оливковій олії у великій каструлі протягом 5 хвилин до карамелізації.
Додайте селеру, моркву, картоплю і гарбуз. Готуйте 5 хвилин. (Як альтернативу ви можете використовувати 3-4 склянки замороженої овочевої суміші, нарізаної кубиками)
Додайте близько 10 склянок води, 2 банки нуту та 1 банку подрібнених томатів і доведіть до кипіння.
Приправте сіллю, перцем і сухими травами. Готуйте 15-30 хвилин, щоб усі смаки змішалися. Додайте свіжі трави наприкінці.
Пасту відваріть окремо і додавайте тільки під час подачі. Паста вся розбухне, якщо ви додасте її прямо в суп
Прикрасьте свіжою зеленню і щедро меленим червоним перцем.