Ситний веганський суп. Рецепт мінестроне з нутом - готується за півгодини

Time to cook 30 хв готування Time to prepare 10 хв пiдготовки Portions 12 порцiй
Ситний веганський суп. Рецепт мінестроне з нутом - готується за півгодини MichWich/pixabay
Цей суп - ситний, пряний і затишний, як класичний мінестроне. Поєднання нуту, макаронів ротіні, овочів і трав робить його чудовим варіантом для основної страви або перекусу.

Простий у приготуванні, він поєднує корисні інгредієнти та класичні італійські смаки, що обов'язково сподобається всій родині

Мінестроне - це італійський овочевий суп із додаванням квасолі та макаронів, що робить його повноцінною стравою. У цьому рецепті нут і ротіні надають супу насиченої текстури, а овочевий бульйон готується просто в процесі.

Порцій12
Енергетична цінність326 ккал
Бiлки12.9 г
Жири3.8 г
Вуглеводи62.7 г
Health Score Високий рівень

Приготування

Крок 1

Обсмажте часник і нарізану цибулю на оливковій олії у великій каструлі протягом 5 хвилин до карамелізації.

Крок 2

Додайте селеру, моркву, картоплю і гарбуз. Готуйте 5 хвилин. (Як альтернативу ви можете використовувати 3-4 склянки замороженої овочевої суміші, нарізаної кубиками)

Крок 3

Додайте близько 10 склянок води, 2 банки нуту та 1 банку подрібнених томатів і доведіть до кипіння.

Крок 4

Приправте сіллю, перцем і сухими травами. Готуйте 15-30 хвилин, щоб усі смаки змішалися. Додайте свіжі трави наприкінці.

Крок 5

Пасту відваріть окремо і додавайте тільки під час подачі. Паста вся розбухне, якщо ви додасте її прямо в суп

Крок 6

Прикрасьте свіжою зеленню і щедро меленим червоним перцем.