Солона вівсянка на сніданок: рецепт з пармезаном та яйцем
Пікантна вівсянка з пармезаном та яйцем-пашот підійде для сніданку, якщо ви звикли до стабільності, але прагнете все ж таки скуштувати звичний продукт по-новому.
Пікантна вівсянка з пармезаном та яйцем-пашот — це гарний вибір для сніданку, адже він буде ситним, простим у приготуванні та чудово смачним. Солона вівсянка з сиром матиме яскравий присмак, а рідке яйце додасть соусу з жовтка до цієї композиції.
Порцій1
Енергетична цінність566 ккал
Бiлки25 г
Жири33.6 г
Вуглеводи46.9 г
Health Score
Достатній рівень
Інгредiєнти:
М’ясний бульйон
1 стакан
Пластівці вівсяні
½ стакани
Пармезан
¼ стакани
Яйця курячі
1 шт.
Сіль
за смаком
Чорний перець
за смаком
Авокадо
1 шт.
Приготування
Крок 1
У невеликій каструлі на середньому вогні довести бульйон до кипіння. Додайте вівсяні пластівці та зменшіть вогонь, помішуючи. Варіть 6-8 хвилин, або поки рідина повністю не вбереться, а овес не стане м'яким. Всипати тертий сир. Поки вариться вівсянка, зварити яйце пашот або некруто.
Крок 2
Для подачі на стіл викладіть на вівсянку яйце, посоліть і поперчіть за смаком, а зверху натріть ще трохи пармезану. Прикрасьте зеленню чи шматочками авокадо.