Солона вівсянка на сніданок: рецепт з пармезаном та яйцем

Time to cook 10 хв готування Time to prepare 10 хв пiдготовки Portions 1 порцiя
Солона вівсянка на сніданок: рецепт з пармезаном та яйцем Inst @times_recipes
Пікантна вівсянка з пармезаном та яйцем-пашот підійде для сніданку, якщо ви звикли до стабільності, але прагнете все ж таки скуштувати звичний продукт по-новому.

Пікантна вівсянка з пармезаном та яйцем-пашот — це гарний вибір для сніданку, адже він буде ситним, простим у приготуванні та чудово смачним. Солона вівсянка з сиром матиме яскравий присмак, а рідке яйце додасть соусу з жовтка до цієї композиції.

Порцій1
Енергетична цінність566 ккал
Бiлки25 г
Жири33.6 г
Вуглеводи46.9 г
Health Score Достатній рівень

Інгредiєнти:

Пармезан ¼ стакани
Сіль за смаком
Чорний перець за смаком
Авокадо 1 шт.

Приготування

Крок 1

У невеликій каструлі на середньому вогні довести бульйон до кипіння. Додайте вівсяні пластівці та зменшіть вогонь, помішуючи. Варіть 6-8 хвилин, або поки рідина повністю не вбереться, а овес не стане м'яким. Всипати тертий сир. Поки вариться вівсянка, зварити яйце пашот або некруто. 

Крок 2

Для подачі на стіл викладіть на вівсянку яйце, посоліть і поперчіть за смаком, а зверху натріть ще трохи пармезану. Прикрасьте зеленню чи шматочками авокадо.