Можна приготувати без світла. Яблучний пиріг в сковороді
Відключення світла не стануть на заваді, якщо ви хочете побалувати себе смачненьким. Просто скористайтеся цим рецептом яблучного пирога в сковороді та приготуйте десерт навіть без увімкнення духовки. Тісто досить просто готувати - змішайте всі інгредієнти, розбийте вінчиком грудочки та залийте карамелізовані яблука. Залиште сковороду з пирогом на невеликому вогні під кришкою, і ароматна осіння страва буде готовою вже за 40 хвилин.
Інгредiєнти для тіста
Інгредiєнти для начинки
Приготування
Добре вимийте яблука, очистіть від шкірки та серцевини, наріжте невеликими скибочками. Посипте корицею.
Розтопіть в сковороді вершкове масло, влийте сік лимона, додайте цукор та перемішайте. покладіть в сковороду яблука та тушкуйте на маленькому вогні до появи аромату.
Щоб приготувати тісто, вбийте в миску яйця, додайте цедру, цукор і всі рідкі складники. Збийте міксером до однорідності, додайте змішане з розпушувачем борошно, манну крупу та перемішайте віночком, розбиваючи грудочки.
Залийте тістом карамелізовані яблука. Накрийте кришкою та готуйте 35-40 хвилин. Готовий пиріг обережно вийміть зі сковороди та охолодіть. Подавайте зі сметаною чи джемом.